Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN

  • China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken INNODAPC
Aantal werknemers 15~50
Jaarlijkse omzet 1500000-5000000
Opgericht Jaar 2013
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Shenzhen Innoda Technology Co., Limited werd opgericht in Shenzhen China 2013. We zijn een toonaangevende Industrial Computer Embedded Computer, All In One PC,Producent van kiosken en interactieve terminals en leverancier van oplossingen met langdurige samenwerkingsverbanden met veel exploitanten over de hele wereld.

 

China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel 0

 

INNODA is a proven leader in the kiosk industry and we distinguish ourselves from others in the industrial computer by assembling a team of professionals with in-depth expertise for the design and manufactureHet is belangrijk dat de Europese Unie zich inzet voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën en dat de Europese Unie zich inzet voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën.we werken samen met klanten door hen vooruitstrevend advies te geven om meer concurrerend te ontwerpen en te producerenWe hopen oprecht om consensus ideeën met u te delen om samen te ontwikkelen in het veld en Win-Win samen voor de lange termijn!    Innoda Factory beschikt over een solide verkooporganisatie en uitstekende ingenieursteams, met een goed vermogen om R&D, productie, verkoop en systeemoplossingen te leveren.Wij hebben ons eigen merk Innoda met een serie industriële computerapparatuur van 6.5 inch tot 55 inch, ondertussen bieden we ook customization service, ODM, OEM en systeem integratie diensten.

 

China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel 1

Onze klanten verspreiden zich over heel Noord-Amerika, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika, etc. We vestigen geleidelijk een grote reputatie in de hele wereldmarkt.Om te voldoen aan de behoeften van high-end klanten, kunnen we goedgekeurde rapporten en certificaten van CE, FCC enzovoort leveren.

We houden langdurige samenwerking met onze klanten voor innovatieve ideeën, stabiele kwaliteit, snelle levering, redelijke prijs, attente service.Concentreer je op de markttrend, combineren klantvragen, bieden soorten niveaus van producten, zorgen voor een redelijke prijs.

Innoda bedrijfsprincipes Wetenschappelijke innovatie, stabiele kwaliteit, klant voorop, op krediet gebaseerd.Je kunt je vertrouwen op een partner die hoogwaardige techniek heeft., productie en dienstverlening, vriendelijke en lange termijn zakelijke relaties op te bouwen en wederzijds succes te bereiken!

 

Ons voordeel


1Ervaring
INNODA heeft 10 jaar rijke ervaring op het gebied van industriële computers/monitors.


2Breed productassortiment
7'-42' grootheid breed productlijn, industrieel touch panel, ingebedde computer, lcd-monitor, waterdichte computer, zonlicht leesbare pc/monitor, android tablet... enz.die een uitstekende prestatie hebben.


3. Aanpassingsfuncties
Het biedt een rijke interface om aan de behoeften van de consument te voldoen.


4.Overal gebruikte leefomgeving
INNODA computer/monitor die veel wordt gebruikt voor keuken, voedingsmiddelenindustrie, boot... enz.

 

Geschiedenis

2013 heeft de industrieco. van HK Innoda, Ltd opgericht

2014 werd de Technologieco. van Shenzhen Innoda, Ltd opgericht in Shenzhen, China

onze hoofdproducten is industriële computer, monitor

 

2015 INNODA hebben nieuwe productregel ontwikkeld--PC van het roestvrij staal Waterdichte paneel en monitor, die IP65/67/69 en het werk in harhmilieu kunnen zijn.

2016 INNODA krijgen Ce, Rohs-certificaten voor industriële paneelpc

Maart 2016 INNODA breidt proudct lijn tot Android-tablet uit

Augest 2016 INNODA naar een grotere fabriek in Longhua wordt verplaatst die

2017 INNODA krijgen Ce, RoHS-certificaten voor monitors en androïde tablet

December 2017 INNODA krijgt handelsmerk--INNODAPC

2018 het INNODA ontwikkelde Apparaat van het Intercomsysteem om markt aan behoeften te voldoen

De 2019 INNODA-productenlijn extened opnieuw, 7-55“ het paneelpc van de grootteaanraking, montior, androïde tablet, de Partij nieuwe technologie van MIni Pc… als lichaamssensor, optische in entrepot, leesbaar Zonlicht, AG /AR glas…

2020 INNDOA beweging aan grotere fabriek

Dit jaar bereikt onze jaarlijkse verkoop aan 1800000

Dienst

de klant befinits is onze opdracht

 

De Trtailoreddienst

INNODA heeft eigen ontwerper en elektrische ingenieurs, wat aangepast product als behoeften van de cliënt kan maken.

 

Op tijd levering

De Withown hardward fabriek, steekproef kan schip zijn uit binnen 15days, kan de massaproduktie op tijd levering zijn.

 

De naverkoopdienst

 

1. Wij bieden jaar uitvoerige garantie aan.

 

2. Tijdens de garantieperiode, als er kwaliteitsprobleem die aan de producten gebeuren is, pls ons de beelden of de video verzendt naar het tonen van het foutenfenomeen, dat onze technici kan helpen om de oorzaak van probleem te analyseren, dan zullen wij u de noodzakelijke vervangstukken verzenden en zullen u onderwijzen hoe te om het te herstellen, kosteloos.

 

3.If wij kunnen niet de oorzaak van mislukking te weten komen, kunt u het product met gebreken naar ons terugkeren, zullen wij het herstellen en zullen het aan u in één week opnieuw versturen. Als

het product met gebreken kan niet worden hersteld, zullen wij u nieuwe voor vervanging verzenden, kosteloos.

 

4. Gelieve te merken op dat de kunstmatige schade uit het werkingsgebied van vrije garantie is.

 

5. Na het eerste jaar van vrije garantie, zullen wij u de fabriekskosten voor de vervangen toebehoren laden, vrij voor onderhoud.

 

6. Als uw orde aan een bepaalde hoeveelheid komt, zullen wij u sommige extra eenheden, voor het vervangen van het product met gebreken verstrekken. Het aantal extra eenheden hangt van de hoeveelheid van uw orde en het model van de producten af.

 

7. Gelieve te voelen vrij om ons klantenserviceteam via de Dienst te contacteren hotlike: +86-0755-29108731 of e-mail: engineers@innodapc.com

Ons Team

China Shenzhen Innoda Technology Co., Ltd. CN Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter